Tietosuojaseloste ja käyttöehdot

Tietosuojaseloste


Rekisterinpitäjä ja rekisteriasioista vastaava


Henna Huhdanpää

Tmi Feelies

Y-tunnus: 3003697-9
Jämintie 2 B as 3, 38700 Kankaanpää
p. 0505538788
henna.huhdanpaa@feelies.fi


Henkilörekisterin nimi

Feelies asiakas- ja yhteistyökumppanirekisteri


Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus


Henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on yhteydenpito yrityksen toimintaan liittyen, tuotteiden markkinointi ja muu yrityksen toimintaan liittyvä yleinen viestintä.


Rekisteröitävät tiedot


Henkilörekisteriin merkitään seuraavat tiedot

Etu- ja sukunimi

Sähköpostiosoite


Henkilötietojen tietolähteet


Tilaustiedot tilatessa tuotetta Holvin verkkokaupassa, yhteydenpito yritykseen


Rekisterin suojaus


Henkilötiedot säilytetään suojattuna niin, että niihin ei ole pääsyä yrityksen ulkopuolisilla tahoilla. Henkilötietoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen kuin asiakas- tai yhteistyösuhteen ylläpitoon.


Tietojen tarkastusoikeus ja korjaaminen


Käyttäjällä on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu ja vaatia tietojen poistoa

tai virheellisen tiedon korjaamista. Korjaus- tai poistopyynnön toteuttamiseksi rekisteröidyn tulee olla yhteydessä yhteyshenkilöön.


Käyttöehdot


Kaikki feelies.fi-verkkokaupassa myytävä  materiaali on Henna Huhdanpään laatimaa ja tekijänoikeulain nojalla Tmi Feeliesin ja Henna Huhdanpään omistamaa. Materiaalin kopioiminen ja levittäminen ilman lupaa on tekijänoikeuslain nojalla kiellettyä. 


Kaikki materiaali pyritään kirjoittamaan parhaalla asiantuntemuksellani ja niin, ettei materiaali sisältäisi asiavirheitä. Tmi Feelies ei kuitenkaan ole vastuussa materiaaliin mahdollisesti jääneistä virheistä eikä vastaa tuotteen käytöstä johtuneista mahdollisista haitoista. Mikäli materiaalin käytössä ilmenee haasteita tai ongelmatilanteita, ota yhteyttä henna.huhdanpaa@feelies.fi.


Palautusoikeus


Sähköisellä tuotteella, joka on kokonaan asiakkaan hallussa heti ostotapahtuman jälkeen, ei lähtökohtaisesti ole palautusoikeutta. Mikäli kuitenkin olet tyytymätön tuotteeseen, ole yhteydessä henna.huhdanpaa@feelies.fi.






Tilaus- ja käyttöehdot

Yhteystiedot


hello@feelies.fi


Sosiaalisessa mediassa: @feelies.fi